DONDERDAG 17 juni 2021

Op 17 juni 2021 vindt alweer de derde editie van de Open Locatiedag plaats! Wederom geven wij jou de kans om organisatoren van meetings & events te laten zien en ervaren hoe een event er de komende periode bij jou uitziet. Wil jij potentiële opdrachtgevers rondleiden door jouw locatie? Doe dan mee met de Open Locatiedag! 

Waarom meedoen aan de Open Locatiedag?

Het sentiment begint te veranderen, de markt gaat langzaam open en de eerste events worden al weer geboekt. Het is tijd om organisatoren van meetings en events warm te maken voor fysieke evenementen en met de Open Locatiedag maken we het de opdrachtgever zo makkelijk mogelijk om hiervoor geschikte locaties te vinden. Tijdens de Open Locatiedag leid je opdrachtgevers online rond door jouw locatie en ervaren zij wat de mogelijkheden zijn van een fysiek evenement bij jou op locatie. Door als locatie mee te doen aan de Open Locatiedag zorg je er niet alleen voor dat je onder de aandacht komt bij potentiële opdrachtgevers, maar kun je meteen laten zien welke expertise je in huis hebt en wat de mogelijkheden zijn. 

Terugblikken op 11 maart

De Open Locatiedag in cijfers:

(van de voorgaande edities)

2

Edities.

213

Deelnemende locaties.

3.350

Online rondleidingen.

71%

van de locaties verwacht één of meer boekingen n.a.v. de Open Locatiedag. 

92%

van de opdrachtgevers geeft aan rondleidingen te willen tijdens toekomstige Open Locatiedagen. 

83%

van de locaties geeft aan mee te doen aan toekomstige Open Locatiedagen. 

Hoe werkt de Open Locatiedag? 

Wanneer jouw locatie meedoet aan de Open Locatiedag kunnen opdrachtgevers zich direct via jouw presentatie op Locaties.nl aanmelden.  

Op 17 juni krijgen de opdrachtgevers die zich aanmelden voor de Open Locatiedag toegang tot een speciale event site, met daarin een link naar jouw online rondleiding. Alle deelnemende locaties geven op deze dag vier keer een online rondleiding via Zoom. Deze vinden plaats om 13:00, 13:30, 14:00 en 14:30 uur en duren ieder 20 minuten.  

Wat laat je zien?

Opdrachtgevers verwachten tijdens deze dag een rondleiding te krijgen door jouw locatie net zoals je een rondleiding fysiek zou geven. Laat dus alles zien wat je tijdens een fysieke rondleiding ook zou laten zien en geef opdrachtgevers het gevoel dat ze daadwerkelijk aanwezig zijn op jouw locatie.  

Wat kun je verwachten?

Elke locatie ontvangt gemiddeld 8-10 organisatoren van meeting en events. Deze verwachting is gebaseerd op voorgaande edities en het feit dat 92% van de opdrachtgevers aangeeft tijdens de aankomende Open Locatiedag wederom rondleidingen te willen gaan volgen om inspiratie op te doen. Tijdens deze derde editie krijg jij als locatie dus de kans om hen te inspireren met de mogelijkheden van jouw locatie. Het is zeer aannemelijk dat je er daadwerkelijk boekingen uithaalt, want maar liefst 71% van de locaties gaf na de laatste editie aan één of meerdere boekingen te verwachten n.a.v. deelname aan de Open Locatiedag. 

BELANGRIJK!

  • Zorg dat je fysiek aanwezig bent op de locatie (kies een inspirerende plek) om organisatoren via Zoom te woord te staan. 

  • De Open Locatiedag is een openbaar online event en iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Wij kunnen niet uitsluiten dat ook collega locatiehouders bij jou komen kijken. Wees daar bewust van als je je aanmeldt. 

  • Locaties die potentiële klanten en relaties uitnodigen en promotie maken voorafgaand aan de Open Locatiedag geven gemiddeld meer rondleidingen dan locaties die dit niet doen. 
Days
Hours
Minutes
Seconds

Aanmelden

Op 17 juni 2021 is de Open Locatiedag: de landelijke open dag van locaties voor meetings en events! Dit evenement vindt volledig online plaats, zodat iedereen laagdrempelig mee kan doen. Dat wil jij toch niet missen? Je kunt je nu aanmelden!

Dit is kosteloos als je klant bent van Locaties.nl. Heb je nog geen presentatie op Locaties.nl? Meld je dan gerust vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met je op over hoe je alsnog kunt deelnemen op 17 juni. Voor klanten van Inspirerendelocaties.nl is het mogelijk om voor €495,- excl. btw 3 maanden een presentatie op Locaties.nl te plaatsen incl. deelname aan de Open Locatiedag.